Färg och kulörer

DSC03561

 

Vår ambition är att bygga huset med ekologiska material i största möjliga utsträckning. Vi vill att det ska vara miljövänligt och tryggt att bo i. Vi vill förstås också att färgsättningen ska vara vacker och i harmoni med arkitekturen. Idag kom Tintin från Färgapoteket på besök och introducerade oss i äggoljetemperans kvaliteter och målningsmetoder. Med hjälp av olika prover undersöker vi nu hur olika kulörer anpassar sig till ljuset i olika delar av rummet. Det är fascinerande att se hur olika kulörerna uppfattas beroende på vilket ljus som kommer in. Vi måste fundera några dagar innan vi bestämmer oss för vilken kulör det blir.

Detta inlägg publicerades i Siljansvy, Trähus, vygattu och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Färg och kulörer

  1. Tintin skriver:

    Tack för förtroendet!
    Jag har åkt förbi er fina projekt så många gånger och känt att det vore drömmen att få medverka till att det blir äggoljetempera på väggarna med de otroliga ljusinsläppen och vyn som är som en tavla som skickar in olika ljus flera gånger om dygnet. Ni kommer att leva ett kulörsprakande liv i huset.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s