Montering av ventilation

DSC03576 DSC03579   Idag var det fokus på rören för tilluft. Först sågade Anders hål i väggen så att rören kan föras mellan skeppen. Därefter blev det pyssel med rör, skarvar och montering. I morgon blir det fokus på frånluftsrören. När all ventilation är monterad kommer innertaket att täckas med en ångbroms innan glespanelen spikas. Tilluftsdonen sätts när även takpanelen är spikad. Det återstår alltså en del arbete med ventilation och tak men idag är vi nöjda med första etappen.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s