Transporter

DSC03635 DSC03638

Under byggnationen produceras en hel del spill som behöver tas om hand och forslas till återvinningscentralen. Vi vill ha god ordning på arbetsplatsen och idag lastade vi säckar med isoleringsspill och spillbitar av gips och OSB-skivor. Släpkärran är ett bra hjälpmedel både för att transportera spill och för att få hem mer byggmaterial. Vi behövde fler skivor och regelvirke till de innerväggar som återstår att göra. Inom kort är alla klara och det blir skönt när vi inte längre behöver bära in alla otympliga skivor.

Detta inlägg publicerades i Siljansvy, Trähus, vygattu. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s