Bostadshuset i ett nytt sammanhang

DSC03790
Längan med gästhus, förråd och carport tar form och kompletterar bostadshuset som får ett nytt sammanhang. Formen på längan är tänkt att knyta an till traditionen och ge ett uttryck av en ladvägg med portlider även om byggnaden har en modern design.
Det går åt många spikar när panelen sätts upp.

Detta inlägg publicerades i Siljansvy, Trähus. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s