Kinadelegation på studiebesök

DSC03966Mellansvenska Handelskammaren och en kinesisk delegation på 25 personer kommer på studiebesök. Delegationen består av arkitekter, representanter från träindustri, designers, konstnärer och journalister som vill lära mer om hur Sverige jobbar med landsbygdsutveckling, hållbar utveckling, arkitektur, design och trähustillverkning. Det var mycket trevligt att få besök och få delge tankar och genomförande av vår byggnation. De visade stort intresse. Det planerade 15-minutersbesöket blev 30.

Detta inlägg publicerades i Siljansvy, Trähus, vygattu. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s