Matlagning och samvaro

fullsizeoutput_40a
Vi gillar verkligen vårt kök. Vi har plats att samarbeta under matlagningen och umgås samtidigt med gästerna. Det blir trevlig samvaro och ibland tar gästerna över matlagningen och vi får lära oss nya rätter. Förresten ska vi nog inte kalla det för gäster, det handlar oftast om familjen. Under jul- och nyårshelgen har vi haft besök av våra söner med familjer i olika omgångar och det har blivit både mycket god mat och härlig lek med barnbarn.

Detta inlägg publicerades i Siljansvy. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s