Augustifest

Farmor och farfar gillar att få umgås med hela stora familjen. Barnbarnen har blivit sex till antalet i sommar. Selma är fem år, My är tre år, Ludvig, Ebbe och Iris är två år och lilla Lukas är sju veckor. Det är full fart och tillfället blir förevigat när alla sitter stilla en kort stund.

Detta inlägg publicerades i Siljansvy. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Augustifest

 1. Elin Johansson skriver:

  Hej! Vilket fantastiskt hus ni har! Och vilka fantastiska hus du säljer :-). Vi är en familj i Bohuslän som tyvärr inte har möjlighet att få bygga ett drömhus just nu men vi håller istället på att renoverar vårat befintliga. Huset är svart och har idag ganska så fula fönster så vi ska byta ut dessa mot Velfac och även öppna upp lite med större fönsterparti. Jag undrar om du har några råd på hur jag ska tänka när jag ska välja färg på fönstren? Vi tänker oss svarta eller mörkt grå och har tittat på Velfac 200 Energy granit. Vore väldigt tacksam för svar! Allt gott.
  Mvh
  Elin

  Gilla

  • Roligt att ni gillar vårt hus. Det låter som ni har ett spännande projekt i Bohuslän. Till vårt svarta hus har vi valt kulören Velfacs 200 Energy granit. Den är vi nöjda med.
   Lycka till!
   Bitte

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s