Bastubad tillhör våra nya rutiner

Bastun blev klar lagom till jul och sedan dess har bastubad blivit en skön ritual efter helgens sportaktivitet. Med snö och kyla under vintern har vi åkt skidor och skridskor flera gånger. Nu börjar det bli vår och isen på Siljan ser inte pålitlig ut. Vi ställer undan både skidor och skridskor och hoppas att nästa vinter blir lika fin.
Vi hade från början planerat att installera ett vedeldat bastuaggregat men efter mer funderande landade vi i ett elektriskt. Det är enkelt att sätta på via fjärrstyrning och bastun är uppvärmd och klar när vi kommit hem. Bekvämt för den late och dessutom behöver inte grannar känna röklukt, oavsett vindriktning.

Detta inlägg publicerades i Siljansvy. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s