Plintsbergare i drygt fem år

Nu har vi bott i huset i drygt fem år och sedan vi flyttade in har även gäststugan och bastun blivit klara och tagits i bruk. Vi har också början till en trädgård och de första äpplena kan snart plockas. Byggprojektet är slutfört och har redan övergått till en förvaltningsfas. Vi håller till exempel på att måla om fasaden efter att en hagelstorm delvis blästrade fasaden förra vintern. Medan vi fixar och grejar med diverse förbättringar ser vi byggnation runt omkring oss. Alla tomter är sålda och flera drömhus är på gång.

Detta inlägg publicerades i Siljansvy. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s