Reflektionstid i skogen

Med ålderns rätt har jag minskat min arbetstid och är ledig på måndagar och fredagar. Vad är då mer lämpligt än att vandra över berget genom skogen en solig vardagsförmiddag i slutet av augusti? Stigen från Plintsberg ner mot Sätra bjuder på variation och fina naturupplevelser och då går det så bra att reflektera över tillvaron och må bra. Vägen hemåt från Bragehall uppför tråkbacken är inte lika mysig men då har en plan för hösten formats och kan börja realiseras.

Detta inlägg publicerades i Siljansvy. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s